Give Our

You Think With Us

Nume *
E-mail *
Părerea ta*

Adaugă o recenzie nouă

Ai fost în locația noastră și vrei să împărtășești experiența ta? Scrie un review care va fi postat aici.

Trimite

Excepţional

O proprietate din 2019, foarte curata, ferita de aglomeratie, cu gazde amabile si mic dejun gustos!

Tatiana

Septembrie 2020

Mai revenim!

Amabilitatea gazdelor, liniștea locului, micul dejun, curățenia din camera. Și sa nu uitam de locul de joaca pentru copii.

Lorella

Iulie 2020

Excepțional

Cazarea a fost super ok. Ospitalitatea de nota 10. Am ramas foarte placut impresionat. Curatenia exemplara. Chiar si fetita mea care e alergica la acarieni nu a avut probleme. Locatia este linistita. Accesul la plaja necesita deplasare cu masina sau bicicleta.

Andrei

Septembrie 2019

Fabulos

Pensiunea este foarte curata, camera de la etaj in care am stat spatioasa cu terasa spre apus. Arhitectura vilei este deosebita. Micul dejun variat si delicios. Gazdele foarte amabile. Vom reveni cu placere.

Mihai

Iulie 2020

Un sejur fantastic

Atmosfera, curatenia, design-ul interior, dotarile din camera si din baie (seif, frigider, pupitru pentru lucru, vinul din partea casei, balconul), trasee pe sosea si off-road pentru biciclete.

Steven

Septembrie 2019

Cea mai buna cazare!

Locatie ferita de aglomeratia specifica litoralulul romanesc, curatenie exemplara, camere spatioase, aerisite si moderne, personal foarte amabil si un mic-dejun gustos si diversificat. Am apreciat, de asemenea, respectarea masurilor de siguranta si distantare sociala impuse de pandemia COVID-19. Bonus: balcon generos cu vedere la apus, daca veti opta pentru o camera la etaj. A nice touch: o sticla de vin din partea gazdelor Pe scurt: raport calitate-pret excelent. Cu siguranta cea mai buna cazare de pe litoralul romanesc testata de noi pana acum.Accesul la plaja necesita deplasare cu masina, insa pentru noi nu a fost asta o problema.

Roxana

Octombrie 2020

Relaxant

Curățenia, designul, gradul ridicat de confort, amabilitatea staff-ului, micul dejun, raportul calitate-preț excelent.

Rares

August 2019

Great!

Clean, large rooms. Everything seemed new and was well maintained. Quiet. Relaxing. Good breakfast.

Alexandru

Iulie 2020